Formido bouwmarkt keuken

Formido bouwmarkt keuken? Welke stijlen heeft Formido in het assortiment? Wat kost gemiddeld een Formido bouwmarkt keuken?

Keukeninspiratie opdoen? Ontvang gratis keukenbrochures of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

Zie ook het complete aanbod Formido keukens.

Formido keuken

Formido keukenstijlen

Formido is een van bouwmarkten die keukens verkopen. Zij hebben in het assortiment diverse keukenmodellen in verschillende stijlen. Van modern tot klassiek en tijdloos. Momenteel verkopen ze negen verschillende type modellen. Elk model heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en mogelijkheden.

Formido bouwmarkt keuken prijzen

De prijzen verschillen per model en ontwerp. Formido heeft voor een bouwmarkt redelijk prijzige keukens. Dit komt door het grote assortiment en de redelijke kwaliteit.
Klik hier om naar de keukenpagina van Formido te gaan. Daar kunt u de brochure downloaden om prijzen van de Formido keukens te bekijken.

Formido bouwmarkt keuken garantie

Bij Formido zit er 5 jaar garantie op de keukens. Voor de inbouwapparatuur van de bekende merken wordt minimaal twee jaar garantie gegeven.

Klik hier om alles over de garantie van Formido te lezen.

Formido bouwmarkt keuken levertijd

Wat de exacte levertijd is van de keuken kan pas bepaald worden als deze in bestelling is genomen. Uiteraard hangt dit af van alle wensen die u doorgeeft aan dit bedrijf. Gemiddeld genomen is de levertijd van een keuken van Formido 4 tot 6 weken.

Contact met de bouwmarkt

Wilt u meer informatie over Formido? Of heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Formido via de website.

Formido bouwmarkt keuken