Hornbach bouwmarkt keuken

Hornbach bouwmarkt keuken? Welke stijlen heeft Hornbach in het assortiment? Wat kost gemiddeld een Hornbach bouwmarkt keuken?

Bij Hornbach kunt u losse keukenkasten kopen, maar ook complete keukenblokken.

Keukeninspiratie opdoen? Ontvang keukenbrochures of bekijk hier >>> de goedkoopste keukenzaak.

 

Hornbach keuken

Hornbach keukenstijlen

Hornbach is een van bouwmarkten die keukens verkopen. Zij hebben in het assortiment diverse keukenmodellen in verschillende stijlen. Van modern tot landelijk.

Ze verkopen keukens opgedeeld in vier verschillende type stijlen: Trendy, Modern, Romance en Country. Deze stijlen zijn overigens geen standaard modellen, maar puur ter inspiratie. Elke keuken kan geheel naar eigen smaak worden samengesteld.

Hornbach bouwmarkt keuken prijzen

De prijzen verschillen per artikel, waardoor u het in eigen hand heeft wat de prijs wordt van uw nieuwe keuken. Klik hier om naar de keukenpagina van Hornbach te gaan. Daar kunt u per artikelgroep de prijzen van de keukenonderdelen van Hornbach bekijken.

Hornbach bouwmarkt keuken garantie

Bij Hornbach hanteren ze de wettelijke garantieperiode. Aan de wettelijke garantie zit geen vastgesteld termijn gekoppeld. Dit verschilt per keukenonderdeel en dit zal tijdens de koop van de keuken vermeld worden.

Kijk voor meer informatie over de garantie van Hornbach op de website.

Levertijd

Op twee manieren kunt u bij Hornbach keukenonderdelen aanschaffen: via de website of in de winkel. De levertijd is afhankelijk van de bevoorrading op dat moment.

Mocht een artikel niet voorradig zijn dan kan dit wellicht in bestelling genomen worden. Hierdoor zal de levertijd wel vertragen.

Contact met de bouwmarkt

Wilt u meer informatie over Hornbach? Of heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Hornbach via de website.

Tip: groot aanbod bouwmarkt keukens.

Hornbach bouwmarkt keuken