Jongeneel bouwmarkt keuken

Jongeneel bouwmarkt keuken? Welke stijlen heeft Jongeneel in het assortiment? Wat kost gemiddeld een Jongeneel bouwmarkt keuken?

Keukeninspiratie opdoen? Ontvang gratis keukenbrochures of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

Tip: groot aanbod bouwmarkt keukens.

Jongeneel keukenstijlen

Jongeneel is een van de bouwmarkten die keukens verkopen. Zij hebben een klein assortiment in een beperkt aantal kleuren. De keukens zijn de te verkrijgen in veel verschillende opstellingen maten en vormen. Daarnaast worden er ook losse onderdelen verkocht van de keuken. Door het kiezen van bepaalde elementen in de keuken wordt de stijl bepaald. Bij Jongeneel worden er diverse soorten spoelpakken, werkbladen verkocht en ga zo maar door.

Jongeneel bouwmarkt keuken prijzen

Op de website verkoopt Jongeneel losse keukenonderdelen die u zelf samen kunt stellen. De prijzen verschillen per artikel, waardoor u zelf kunt bepalen hoeveel een keuken kost. Klik hier om naar de keukenpagina van Jongeneel te gaan. Daar kunt u de precieze prijzen van de keukens zien.

Jongeneel bouwmarkt keuken garantie

Bij Jongeneel is de koper verplicht om de verkoper zowel voorafgaand als tijdens de uitvoering van de overeenkomst alle relevante informatie te verschaffen.

De goederen moeten in goede staat geleverd worden. de producten moeten aan de wettelijke eisen voldoen. De koper geeft de verkoper de garantie dat geen inbreuk wordt gemaakt op het auteursrecht of industrieel eigendomsrecht van derden en de koper vrijwaart verkoper in en buiten rechte volledig voor alle gevolgen, zowel financiële als andere, welke uit verveelvoudiging of reproductie zullen voortvloeien.

Jongeneel bouwmarkt keuken levertijd

De levertijd wordt door de verkoper zo nauwkeurig mogelijk benaderd, doch kan alleen beschouwd worden als een streefdatum/- periode en niet als een fatale termijn. Indien bij levering op afroep geen termijnen voor het afroepen zijn gesteld, heeft de verkoper 3 maanden na bestelling recht op betaling.

Wanneer binnen 3 maanden nog niet of nog niet alles is afgeroepen, heeft de verkoper het recht de koper schriftelijk te sommeren dat deze een termijn zal noemen binnen welke de totale hoeveelheid zal zijn afgeroepen, aan welke sommatie de koper verplicht is binnen 5 werkdagen te voldoen. De door de koper na sommatie te noemen termijn mag een tijdperk van 3 maanden niet overschrijden.

Contact met de bouwmarkt

Wilt u meer informatie over Jongeneel? Of heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Jongeneel via de website.

Tip: groot aanbod bouwmarkt keukens.